Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Zakopane: Będą wykłady z jagnięciny

Halina Kraczyńska
W Zakopanem rusza Tatrzańska Akademia Kulinarna. Na pierwszy rzut (na stół!) pójdzie jagnięcina.

Będą nad nią debatować różnego rodzaju specjaliści, m.in. pracownicy naukowi zajmujący się żywieniem, kucharze renomowanych zakopiańskich hoteli, nauczyciele technologii żywienia, producenci jagnięciny.

Pierwsze wykłady w ramach Akademii zaplanowano na marzec.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na rabka.naszemiasto.pl Nasze Miasto