MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Provolone Valpadana DOP narodził się w dolinie Valle Padana...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Provolone Valpadana DOP narodził się w dolinie Valle Padana pod koniec XIX wieku. Jest to ser o największej liczbie form i gramatur, dzięki plastyczności masy, z której jest wytwarzany.

Zobacz również

Wyjątkowe odkrycie na Cmentarzu Podgórskim w w Krakowie!

NOWE
Wyjątkowe odkrycie na Cmentarzu Podgórskim w w Krakowie!

Spotkanie z Krzysztofem Baranowskim z cyklu „Opowieści z podróży”

NOWE
NASZ PATRONAT
Spotkanie z Krzysztofem Baranowskim z cyklu „Opowieści z podróży”

Polecamy

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś

Zabójcza ryba w wodach Chorwacji! Cyjanek to przy niej pikuś